Over ons

Ons verhaal

We zijn allebei begonnen met werken in het buitenland als ingenieurs voor ontwikkelingsprojecten. Als studenten studeerde Robert in Sri Lanka en Pakistan voor zijn stage en afstudeerscriptie, terwijl Monique India en Argentinië koos. Als gezin woonden we in een oase in Egypte, we vestigden ons in de Afrikaanse bush in Tanzania, om daarna naar Zimbabwe te gaan.

Toen de kinderen ouder werden, gingen we op zoek naar een plek om ons te vestigen. Dit was niet zo gemakkelijk want we leefde op de meest verbazingwekkende plaatsen en we heel bevredigend werk deden. Voor onze kinderen wilde we nog steeds de ruimte, de natuur, de vrijheid waarin ze zouden kunnen opgroeien. Wijzelf wilde graag banen die ons voldoende altijd nieuwe uitdagingen bood. We hebben het eindelijk gevonden in Le Marche.

In 2000 kochten we een vervallen boerderij, Azienda Cerqueto, en begonnen met de renovatie ervan. Na twee jaar was Azienda Cerqueto bijna klaar. Azienda Cerqueto is waar we wonen en waar onze kantoren zijn.

Robert is een in Italië geregistreerde makelaar (agente di affari in mediazione) en is lid van de Italiaanse Federatie van professionele makelaars (FIAIP).

Monique heeft zich gespecialiseerd in vakantieverhuur met haar bedrijf Le Marche Explorer en het beheren van bouwprojecten. Ze heeft uitgebreide ervaring met aantoonbaar resultaten. Met andere woorden, de restauratie en renovatie van uw woning in Le Marche is in goede handen.

A presto