Over Ons

Vakantieverhuurbedrijf in familiebezit in Le Marche
IMG-1017

Vroeger werkten we in het buitenland als ingenieurs voor ontwikkelingshulpprojecten. Als student werkte Robert in Sri Lanka en Pakistan voor zijn scriptie en praktijkperiode, terwijl Monique India en Argentinië koos. Als gezin woonden we in een oase in Egypte, vestigden we ons in de Afrikaanse bush in Tanzania, om daar weer naar Zimbabwe te vertrekken.
Toen de kinderen ouder werden, gingen we op zoek naar een plek om te settelen. Dit was niet zo eenvoudig als op de meest fantastische plekken hebben gewoond, zeer bevredigend werk hebben gedaan, we wilden dat onze kinderen nog steeds de ruimte, de natuur, de vrijheid hadden, ze groeiden op met en voor onszelf een baan die altijd nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. We hebben het uiteindelijk gevonden in Le Marche.

In 2000 kochten we Azienda Cerqueto en begonnen we het te renoveren. Na twee jaar was Azienda Cerqueto bijna klaar. Azienda Cerqueto is waar we wonen en waar onze kantoren zijn.

Robert is een in Italië geregistreerde makelaar (agente di affari in mediazione) met registratie en is lid van de Italiaanse Federatie van Professionele Makelaars (FIAIP).

Monique heeft zich met haar bedrijf Le Marche Explorer gespecialiseerd in vakantieverhuur en het managen van bouwprojecten. Zij heeft ruime ervaring met aantoonbaar resultaat. Met andere woorden, de restauratie en renovatie van uw eigendom in Le Marche is in goede handen.

LE MARCHE EXPLORER

Wat onze klanten zeggen