Over Ons

Kleinschalig en persoonlijk bemiddelingsbureau voor vakantieaccommodaties in Le Marche

Ciao! Wij zijn Monique de Veer en Robert Hofsteede en samen runnen wij Le Marche Explorer, een kleinschalig, persoonlijk bemiddelingsbureau voor vakantieaccommodaties, activiteiten, tips en blogs in en over Le Marche.

Vroeger werkten we in het buitenland als ingenieurs voor ontwikkelingshulpprojecten. Als student werkte Robert in Sri Lanka en Pakistan voor zijn scriptie en praktijkperiode. Terwijl ik, Monique, India en Argentinië koos. Als gezin woonden we in een oase in Egypte, vestigden we ons in de Afrikaanse bush in Tanzania, om om vervolgens naar Zimbabwe te gaan.

Toen de kinderen ouder werden, gingen we op zoek naar een plek om te settelen. Dit was niet zo gemakkelijk, want we leefden op de meest verbazingwekkende plekken waar we heel fijn werk deden. Voor onze kinderen wilden we nog steeds de ruimte, de natuur, de vrijheid waarin ze zouden kunnen opgroeien. Wijzelf wilden graag naast werk dat ons voldoende nieuwe uitdagingen zou bieden, een plek waar je veel buiten kunt zijn in de natuur, lekker eten, samen zijn met ons gezin en vrienden en niet een jachtig bestaan.

We hebben dit alles gevonden in Le Marche, en na meer dan 20 jaar, wonen en werken we hier nog steeds met enorm veel plezier!

In 2000 kochten we Azienda Cerqueto en begonnen we het te renoveren. Na twee jaar was Azienda Cerqueto bijna klaar. Azienda Cerqueto is waar we wonen en waar onze kantoren zijn. Robert is een in Italië geregistreerde makelaar (agente di affari in mediazione) met registratie en is lid van de Italiaanse Federatie van Professionele Makelaars (FIAIP). Monique heeft zich met haar bedrijf Le Marche Explorer gespecialiseerd in vakantieverhuur en het managen van bouwprojecten. Zij heeft ruime ervaring met aantoonbaar resultaat. Met andere woorden, de restauratie en renovatie van uw eigendom in Le Marche is in goede handen.

We wensen jullie dan ook graag een benvenuto in Le Marche.

LE MARCHE EXPLORER

Wat onze klanten zeggen