Podere Sibilla


Fraai landgoed met geschiedenis

Dit fraaie landgoed gelegen in de heuvels aan de voet van het spectaculaire Sibillini gebergte, op enkele kilometers afstand van de prachtige middeleeuwse stadjes Amandola en Sarnano, biedt zijn gasten een heerlijke vakantie midden in de natuur met prachtige panoramische uitzichten. Il Podere omvat meer dan 150 hectare terrein met fascinerende uitzichten op de omringende natuur. Eeuwenoude paden doorkruisen de oude bossen en geven zo uitstekende mogelijkheden om te genieten van de grote natuurlijke rijkdom van dit gebied. Langs deze paden bevinden zich diverse jachthutten, die zijn gerestaureerd met behoud van de originele open haarden en die gasten de mogelijkheid bieden om uit te rusten onder de pergola’s of te picknicken aan de tafels, omgeven door machtige bomen. In de bossen zijn vele dieren te zien, zoals herten, wilde zwijnen, eekhoorns, marters en vossen.

De authentiek ingerichte, goedverzorgde appartementen zijn verdeeld in drie gebouwen met twee zwembaden op loopafstand van ieder appartement. In de tuinen is voor elk van de woningen een eigen plek gecreëerd, voorzien van tuinmeubelen.

In de acht appartementen kunnen totaal 35 gasten verblijven.

De appartementen Lupo, Cinghiale en Volpe vormen gezamenlijk Il Borghetto. Zij delen een zwembad. De appartementen Daino, Aquila, Istrici en Scoiattolo bevinden zich in hetzelfde gebouw, Il Casolare. Daino, Aquila bevinden zich op de begane grond, terwijl twee studio’s (Istrici en Scoiattolo) op de eerste verdieping zijn gelegen. Samen met het appartement Le Terrazze delen ze een zwembad.

Zowel Il Borghetto als Il Casolare zijn ideaal om te worden gehuurd door groepen die hun vakantie gezamenlijk willen doorbrengen op dezelfde plek.

Accommodatie

Il Borghetto - Lupo

personen: 5+1

Dit grote appartement heeft twee verdiepingen, een eigen tuin en overdekt terras. De benedenverdieping beschikt over een open keuken met eethoek, afgescheiden door twee trapjes van de riante woonkamer.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers (een met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden) en een eenpersoonsbed op de overloop. Hier is ook een badkamer met douche.

Il Borghetto - Cinghiale

personen: 4+1

Dit is het grootste appartement Podere Sibilla, dat ruim onderkomen biedt aan zes personen. De indeling is gelijk aan de andere appartementen, maar de accommodatie is verdeeld over drie verdiepingen.

De benedenverdieping heeft een woonkamer, afgescheiden van de eethoek door een open keuken, die iets verhoogd ligt.

Op de eerste verdieping bevindt zich een tweepersoonskamer, een grote overloop met een eenpersoonsbed en een badkamer met douche. Op de tweede verdieping ligt een grote zolderkamer met drie bedden. Het heeft een eigen tuin en een terras met pergola.

Il Borghetto - Volpe

personen: 3

Dit appartement (een vrijstaand huisje) is uitermate geschikt voor een gezin met een kind. Het beschikt over een privé-tuin en een pergola. Het appartement is verdeeld over twee verdiepingen. De woonkamer op de begane grond staat in open verbinding met de eetruimte, die overgaat in de keuken.

Op de eerste verdieping bevinden twee kamers met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed en een badkamer met douche.

Il Casolare - Daino

personen: 4+1

Dit appartement is gelegen op de beneden- en eerste verdieping van het gebouw Il Casolare en beschikt over een ruime, open woon-, eetkamer en keuken, evenals een toilet op de benedenverdieping.

Op de eerste verdieping bevindt zich een badkamer met douche (en tweede toilet en bidet), een overloop met een eenpersoonsbed, en twee slaapkamers (een met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden), beide met prachtig uitzicht.

Il Casolare - Aquila

personen: 4+1

Dit ruime appartement biedt plaats aan vier personen. De lichte begane grond omvat de woonkamer met eetruimte aan een kant en een goed uitgeruste open keuken. De privé-tuin is toegankelijk via terrasdeuren.

Op deze verdieping bevindt zich eveneens een badkamer met douche.

Op de eerste verdieping ligt een tweepersoonskamer met geweldig uitzicht op de Sibillini en met de originele open haard, evenals een tweepersoonskamer met uitzicht op het zwembad. Ook op deze verdieping is een badkamer met douche gelegen.

Il Casolare - Istrici

personen: 2

Deze studio is gelegen op de tweede verdieping van het gebouw Il Casolare. Het is in het bijzonder geschikt voor een jonger stel. De geweldige vergezichten op de Sibillini bergen geven in combinatie met het traditionele balken- en tegelplafond een speciale sfeer aan de woonkamer. In de grote kamer over de volle lengte van het gebouw staat aan een zijde een tweepersoonsbed, in het midden een woondeel met een slaapbank en een keukenblok aan de andere zijde. De badkamer heeft een douche.

Il Casolare - Scoiattolo

personen: 2

Deze studio is gelegen op de tweede verdieping van het gebouw Il Casolare. Het is in het bijzonder geschikt voor een jonger stel. De geweldige vergezichten op de Sibillini bergen geven in combinatie met het traditionele balken- en tegelplafond een speciale sfeer aan de woonkamer. In de grote kamer over de volle lengte van het gebouw staat aan een zijde een tweepersoonsbed, in het midden een woondeel met een slaapbank en een keukenblok aan de andere zijde. De badkamer heeft een douche.

Le Terrazze

personen: 4

Dit huis biedt ruime accommodatie aan vier personen. Het belangrijkste kenmerk van deze woning zijn de twee grote terrassen, een met uitzicht over de tuin en het zwembad, de ander met prachtig uitzicht over het Sibillini gebergte.

Op de eerste verdieping ligt een grote woonkamer met open haard. De keuken en eetruimte hebben directe toegang tot het terras dat uitkijkt over het zwembad en met een trappartij, die leidt naar de tuin en het zwembad.

De slaapkamer op de eerste verdieping heeft een tweepersoonsbed en een tweede slaapkamer op de verdieping daarboven biedt twee eenpersoonsbedden. De badkamer beschikt over een bubbelbad.

Prijzen

Prijs per week Lupo & Terrazze Volpe Cinghiale Daino Aquila Istrici & Scoiattolo
No. personen 5+1 & 4 3 4+1 4+1 4+1 2
Hoog seizoen 1140 860 1060 1110 1060 580


Een waarborgsom van € 150 wordt gevraagd en zal terugbetaald worden onder voorbehoud van eventuele schade of extra kosten.

Voorzieningen

Twee zwembaden van 10 bij 5 meter, open vanaf 15 juni, algemene ruimte met o.a. tafeltennis, hier kan ook samen gegeten worden, mountainbikes, barbecue, diner mogelijk- op aanvraag. Zeer kindvriendelijk.

Prijzen

Inclusief bad-en bedlinnen en eindschoonmaakkosten. Exclusief eventueel verwarmingskosten. Kinderbed en baby stoel € 60 p/w. hond € 20 p/w. Schoonmaak gedurende het verblijf is mogelijk tegen een extra vergoeding.

Aankomst en vertrek

Aankomst en vertrek zijn op zaterdag; gasten worden verwacht te arriveren tussen 16.00 en 19.00 uur. Gasten worden vriendelijk verzocht om voor 9.00 uur de woning te verlaten.

Neem contact met ons op info@le-marche-explorer.com of maak gebruik van het invulformulier