Casa Fortezza


Een groot en markant Marchigiaans landhuis

Casa Fortezza, letterlijk het krachtige huis, is een uniek huis en het is moeilijk om een vergelijkbaar huis te vinden in Le Marche.

De naam Casa Fortezza is goed gekozen…het is een statig huis en het straalt macht uit…maar het is ook een gastvrij huis met een van de mooiste uitzichten in Italie.

Casa Fortezza heeft veel te bieden – het is uiterst geschikt voor grotere groepen op vakantie…in het verleden bood het onderdak aan 20 mensen…dezer dagen is het geschikt voor 10 – of het nu verschillende generaties zijn of een uitgebreid gezin, groot groep vrienden of 2-3 families – ieder zal goede herinnering hebben aan het huis…het huis en de tuin geeft voldoende ruimte voor gemeenschappelijk activiteiten maar heeft ook knusse plaatsjes.

Accommodatie

Het Huis

Alleerst, het huis…Casa Fortezza is a groot en statig huis…het is groot, krachtig, degelijk…Ongeveer 250 jaar oud, het is een uniek groots huis maar ook warm en welkom. De dikke stenenmuren zorgen voor verkoeling in de zomer en gerieflijk warmte in de winter. Het huis heeft vier originele openhaarden en vijf baden. Er is zelfs een bibliotheek/leeskamer.

Alle slaapkamers, er zijn er vijf in totaal (drie met matrimoniale bedden en twee met twee eenpersoonsbedden), zijn mooi, comfortabel en met antieke meubelen. Er is een grote keuken, eetgedeelte en een wasmachine.

Het uitzicht en de tuin

Casa Fortezza heeft zelfs voor de meest ervaren Italiëgangers een bijzonder mooi uitzicht. Als je de deur uitloopt zie je een adembenemend gezicht op de indrukwekkende Sibillini bergen en in de verte de Gran Sasso. In het noorden zie je het rustieke stadje San Ginesio – op de Italiaanse TV onlangs geprezen als een van de mooiste stadjes in Italië. Op een heldere dag kan je ook, ten oosten, het blauw van de Adriatische zee zien.

Dichterbij, het huis heeft een perfect onderhouden tuin – een grasveld en terrassen. Een zwembad met uitzicht over de heuvels en op de bergen zorgt voor de nodige afkoeling in de zomer. Het grote overdekte terras met een lange eettafel is perfect voor lunch of diner “al fresco”, het andere terras heeft een enorme BBQ met ook hier weer zitgelegenheid om te genieten van een heerlijke lunch of diner.

Extra Services (van te voren reserveren)

  • - Boodschappen
  • - Lunch & Diner
  • - Babysitting
  • - Schoonmaakster/huishoudelijke hulp

Prijzen

Prijs per week
No. personen 10
juli & augustus 2800
juni & september 2000
Pasen, Kerstmis & Nieuwjaar 2800
andere maanden 1400


Een waarborgsom van € 750 wordt gevraagd en zal terugbetaald worden onder voorbehoud van eventuele schade of extra kosten.

Prijzen zijn inclusief gebruik van het internet (Wi-Fi).

Extra persoon is € 100 per nacht

Huisdieren niet toegestaan.

Neem contact met ons op info@le-marche-explorer.com of maak gebruik van het invulformulier