Residence Loredana II


Prachtige Palazzo met tuin en zwembad

De nieuwe Residence Loredana II ligt op 300 m van het mooie middeleeuwse stadje Cossignano en op 20 minuten van het strand van Grottammare. Al gezellig wandelend kan men boodschappen gaan doen in het stadje of een cappuccino drinken, heerlijk lunchen of dineren op loopafstand van je vakantie accommodatie. Dit is de nieuwe vakantie accommodatie van Loredana, een vriendelijke en behulpzame eigenaresse, die hiervoor een andere accommodaties beheerde maar die verwisseld heeft voor deze.

Natuurlijk ontbreekt een groot zwembad van 7 bij 14 meter niet en het is omheind zodat het ook veilig is voor de jongste gasten. Rondom het zwembad staan ligbedden met parasols. Verder is er een jacuzzi ingebouwd in de grond naast het zwembad plus een huisje waar omkleedruimtes, douches en toiletten zijn, als ook de wasmachine voor gezamenlijk gebruik.

Accommodatie

Residence Loredana II is volledig gerestaureerd en compleet nieuw ingericht. Buiten de tuin is de parkeerplaats waar voor iedere gast een eigen parkeerplek is. Het omliggend terrein is omheind en voorzien van een poort; aan de overkant ligt ook een speeltuin en tennisbaan waarvan de gasten gebruik kunnen maken. Naast het zwembad is een gezellige ruimte met tafeltjes en stoelen waar iedere ochtend het ontbijt buffet geserveerd wordt.

Verder is er de receptie waar Loredana of een van de medewerksters de hele dag aanwezig is, en in de kelder een gemeenschappelijke ruimte waar het ontbijt wordt geserveerd bij minder goed weer. Het gehele dak is een groot terras met een 360° uitzicht over de heuvels, de Sibillini bergen en de Adriatische zee. Hier staan ligbedden, zitjes, en een barbecue waar de gasten gebruik van kunnen maken.

Alle 18 appartementen zijn gloednieuw. Ze hebben allemaal een marmeren vloer, een eenvoudige keuken met koelkast (geen vaatwasser en oven), een zithoek en een bedbank en allemaal hebben ze overal airconditioning. De eerste en tweede verdieping bereik je via de trap of de lift.

Appartementen op de begane grond

Op de begane grond bevinden zich in totaal acht appartementen. Elk appartement heeft een eigen ingang. Er is één appartement (M1) voor minder-validen. Dit appartement heeft een keuken, woonkamer, een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een badkamer met een douche, toilet en wastafel.

De overige zeven appartementen (B3 t/m B9) hebben allemaal een keuken en ruime woonkamer met slaapbank voor twee personen, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer met een douche, toilet en wastafel.

Appartementen B3 en B9 hebben een kleine privé tuintje/terras met een buitentafel en stoelen.

Appartementen op de eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich vijf appartementen, waarvan vier hoekappartementen die ieder een heel groot privé terras met ligbedden, tafel en stoelen en een geweldig uitzicht, hebben. Een heerlijke plek om te genieten van de aperitivo, lunch of diner; of om gewoon lekker te relaxen.

Appartement T1 en T2 hebben twee slaapkamers ieder met een tweepersoonsbed; een keuken en woonkamer met slaapbank voor twee personen en een badkamer met douche, wastafel en toilet. De twee andere appartementen B1 en B2 hebben een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een keuken en woonkamer met slaapbank voor twee personen en een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Het vijfde appartement T3 ligt halverwege de gang en heeft twee slaapkamers met ieder een tweepersoonsbed, een keuken en woonkamer met slaapbank voor twee personen en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Dit appartement heeft geen balkon maar wel openslaand deuren.

Appartementen op de tweede verdieping

Op de tweede verdieping zijn ook vijf appartementen maar zonder terras. De vier hoekappartementen hebben ieder een balkon (te klein om een tafel op te zetten) met mooi uitzicht.

Appartement T4 en T6 hebben een woonkamer met slaapbank voor twee personen, twee slaapkamers met ieder een tweepersoonsbed en een badkamer met douche, wastafel en toilet. De twee andere appartementen B10 en B11 hebben een woonkamer met slaapbank voor twee personen, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Het vijfde appartement T5 ligt halverwege de gang en heeft een woonkamer met slaapbank voor twee personen, twee slaapkamers met ieder een tweepersoonsbed en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Dit appartement heeft een iets groter balkon dan de andere vier appartementen op de tweede verdieping.

Prijzen

Prijs per week T1 & T2 T3 & T5 T4 & T6 B1 & B2 B3, B8 & B9 B4, B5, B6 & B7 B10 & B11
No. personen 4 4 4 4 4 4 4
01.06.2020 - 27.06.2020 600 600 600 600 600 600 600
27.06.2020 - 18.07.2020 800 800 800 700 700 700 700
18.07.2020 - 22.08.2020 1300 1100 1100 1100 950 950 950
22.08.2020 - 12.09.2020 700 700 700 600 600 600 600


Een waarborgsom van € 150 wordt gevraagd en zal terugbetaald worden onder voorbehoud van eventuele schade of extra kosten.

Extra bed/persoon is € 150 per week.

Inclusief

Honden in overleg toegestaan

Exclusief (deze activiteiten worden gedurende week op tijd aangekondigd)

Afmetingen appartementen

Appartementen op de begane grond:

Appartementen op de eerste verdieping:

Appartementen op de tweede verdieping:

Neem contact met ons op info@le-marche-explorer.com of maak gebruik van het invulformulier