Villa dei Cipressi


Een prachtige vrijstaande villa met twee apparementen en zwembad

Villa dei Cipresse is een groot vrijstaand vakantiehuis met zwembad en tuin met cipressen; het bestaat uit twee appartementen met ieder de mogelijkheid tot drie slaapkamers en eigen terras. In het derde appartement woont de eigenaresse.

De goed onderhouden oprijlaan met cipressen en bloeiende struiken leidt naar deze mooie Villa dei Cipressi. Het uit natuursteen en oude bakstenen opgetrokken huis werd gebouwd in de 19e eeuw en heeft een sfeervolle, warme uitstraling.

Villa dei Cipressi ligt aan het einde van een witte weg, en in de grootte tuin kunnen kinderen heerlijk spelen. De villa is rustig gelegen in het prachtige landschap van Le Marche met weelderige vegetatie met eeuwenoude eikenbomen, stille bossen en graanvelden, wijngaarden en olijfboomgaarden. Op drie kilometer van de villa ligt het centrum van het sfeervolle plaatsje San Ginesio.

De begane grond van de villa is verdeeld in twee volledig zelfstandige appartementen met een eigen ingang. De appartementen kunnen gezamelijk of afzonderlijk worden gehuurd. Dit laatste is ideaal dus voor een groep, families of bevriende gezinnen die samen op vakantie willen. In de grote tuin van 4200 m2 staan weelderige rozenstruiken, olijfbomen, cipressen en vijgenbomen. Beide appartementen hebben hun eigen terras om buiten kunnen eten of van een glas wijn kunnen genieten.

Het zwembad is omringd door oude eikenbomen en brem en kijkt uit over het omringende landschap. Het zwembad is 9 x 4,5 meter groot en 1,60 meter diep. Het is voorzien van parasols, 12 ligbedden en ligstoelen.

Accommodatie

Het eerste appartement (zes personen) heeft een ingang in de woonkamer, een trap leidt naar de eerste verdieping met een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, waardoor je in een slaapkamer met een tweepersoonsbed komt. Er is een badkamer met douche.

Een aparte ingang geeft - via buiten - toegang tot de eetkamer met open keuken (geen afwasmachine). Hier, achter de keuken/eetkamer is een derde slaapkamer met tweepersoonsbed met een en-suite badkamer met douche.

Het andere appartement (zeven personen): ingang in de woonkamer met zithoek en eethoek met open keuken (afwasmachine), twee slaapkamers met een tweepersoonsbed, één slaapkamer met een tweepersoons-en een eenpersoonsbed; er zijn twee badkamers met douche, waarvan er in een de wasmachine staat.

Prijzen

Prijs per week Villa dei Cipressi Grande Appartamento Piccolo Appartamento
No. personen 13 7 6
03.06.17 - 14.07.17 2100 1250 1125
15.07.17 - 25.08.17 2750 1625 1450
26.08.17 - 29.09.17 2100 1250 1125
Eindschoonmaak 150 70 70


Een waarborgsom van € 300 wordt gevraagd en zal terugbetaald worden onder voorbehoud van eventuele schade of extra kosten.

Check-in tussen 16:00 en 19:00 en dag van te voren graag verwachtte tijd van aankomst aangeven;

Check-out 10:00am.

Neem contact met ons op info@le-marche-explorer.com of maak gebruik van het invulformulier