Villa Barbara


Privé villa op een fabelachtige locatie

Prachtige villa met groot zwembad en fantastisch uitzicht over de Sibillini bergen en glooiend heuvellandschap. Ideale villa voor een groep vrienden, verschillende families of een grote familiereünie.

Grote villa met mooie inrichting, vier slaapkamers en vier badkamers waarvan een met ligbad. Er is een mogelijkheid om nog een kleine vijfde slaapkamer erbij te huren. Een volledig ingerichte keuken met afwasmachine, oven, etc. een grote woonkamer plus washok met wasmachine, strijkplank etc.

Rondom het huis liggen terrassen en bij het privé zwembad is een prieeltje bovenop de opslagruimte. Het heeft adembenemend uitzicht over de glooiende heuvels en het Sibillini nationale park.

Het huis heeft 14 hectares grond en ligt middenin een prachtig tuin. Het ligt vier minuten van San Ginesio, een van de mooiste stadjes van Le Marche, aan een zeer rustige landweg maar wel met een fantastisch traditioneel Marchigiaans restaurant om de hoek!

Accommodatie

Op de begane grond komt men binnen in de ruime hal die toegang geeft naar de woonkamer en keuken. De woonkamer heeft een traditionele openhaard en toegang naar een van de velen terrassen die het huis omgeven. De eetkeuken heeft grote openslaande deuren naar buiten naar het terras en het zwembad. Op de begane grond is er een slaapkamer met twee enkele bedden en een badkamer met inloopdouche. Er is eventueel de mogelijkheid om de andere kleine slaapkamer te gebruiken. Dit in onderling overleg.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, allemaal met eigen badkamer en twee met een douche, een ‘reading room’ en een terras met prachtig uitzicht over de tuin, zwembad en de Sibillini bergen.

Prijzen

Prijs per week
No. personen 8
Juli en Augustus 2500


Een waarborgsom van € 200 wordt gevraagd en zal terugbetaald worden onder voorbehoud van eventuele schade of extra kosten.

In overleg is een extra persoon mogelijk.

Neem contact met ons op info@le-marche-explorer.com of maak gebruik van het invulformulier