Activiteiten in Le Marche

Vespa Tour

Verken de fantastische regio Le Marche terwijl je op een vuurrode Vespa rijdt

Heb je er altijd al van gedroomd om op een rode Vespa door het prachtige heuvellandschap van Le Marche te rijden? Dan is dit je kans! Je kunt zelf bepalen waar je naartoe gaat of je krijgt een roadbook mee met je vespa.

Er zijn verschillende roadbooks om uit te kiezen met verschillende routes, van de “culinaire route”, “historische route”, “strandenroute”, “wijnroute”, of “Sibillini route” die de eigenaar met zorg heeft samengesteld. De routes zijn ontworpen om de hele dag mee te gaan, dus er is geen haast en je hoeft niet op de klok te letten.

Geniet van het mooie landschap met de wijnvelden, graanvelden en zonnebloemvelden. Bezoek historische stadjes en stop even voor een verkoelend ijsje of heerlijke lunch op een terrasje. Het een fantastische manier om Le Marche te ervaren.

vespa le marche

Algemene informatie

Voordat je je Vespa ophaalt, kies je een route. Vervolgens krijgt je jouw Vespa, helmen en een roadbook met nauwkeurige informatie over de route.

Bij de verhuur is de helm en verzekering van de Vespa inbegrepen. De Vespa kan gehuurd worden voor 2 personen. Een auto-, motor- of scooter rijbewijs is verplicht. Enige rij-ervaring op een scooter of motor raden wij ter zeerste aan, want de kronkelige heuvelweggetjes kunnen soms verradelijk zijn en we willen natuurlijk voorkomen dat er ongelukken gebeuren.

Prijs: € per dag voor één Vespa (twee personen) incl. verzekering, helm en roadbook.€ per dag voor twee Vespa’s (vier personen) incl. verzekering, helm en roadbook

Hebt U interesse of wilt U reserveren? Neem dan contact op via email: info@le-marche-explorer.com or +39 339 101 90 42 (het liefst via WhatsApp)

Ciao, mijn naam is Monique!

Ik help je bij het vinden van de perfecte accommodatie voor je vakantie in Le Marche! Ik heb alle accommodaties op onze website bezocht en ken alle eigenaren persoonlijk zodat ik je kan adviseren welk vakantiehuis het beste bij je past.

Ook met al je vragen kun je bij mij terecht! Ik probeer binnen 24 uur contact met je op te nemen.

BOEK NU!