Activiteiten in Le Marche

Marchigiani Diner

Een heerlijk Marchigiani-diner in Locanda Le Logge onder een prachtige gewelfde galerij in het middeleeuwse stadje van Urbisaglia

In de maanden juli en augustus organiseren we elke maandagavond samen met restaurant Locanda Le Logge een heerlijk Marchigiani diner. Locanda Le Logge is gevestigd in het prestigieuze Palazzo Brunelli, een middeleeuwse paleis dat altijd het middelpunt van het leven van Urbisaglia is geweest. Je neem plaats aan lange tafels onder de prachtige logge (een gewelfde galerij) terwijl je geniet van een glas wijn en typische Marchigiaanse gerechten proeft.

Monique en Robert van Le Marche Explorer zullen er ook zijn en het diner is niet alleen een geweldige gelegenheid om andere mensen te ontmoeten en te genieten van uitstekend eten, maar het is ook een geweldige manier om ervaringen uit te wisselen met andere gasten die Le Marche zijn aan het ontdekken!

marchigiani dinner le marche

Menu en Prijzen

Menu

Het diner begint met een welkomstglas prosecco voor de volwassenen.

Dit wordt gevolgd door het voorgerecht van arista di maiale (varkenslende) met soja en maanzaad, gebakken ricotta met sapa (druivenmost) en gedroogd fruit, en bat-bot (Marokkaanse sandwich) met seizoensgroenten.

Daarna wordt er Vincisgrassi voorgeschoteld, een rode lasagne die typisch is voor de streek.

Als tweede is er 50 uur geroosterd varkensvlees met hun eigen vino cotto saus met een kant van geroosterde aardappelen.

Als toetje is er huisgemaakte tiramisu gevolgd door koffie.

Tijdens het diner wordt zowel witte en rode wijn als Coca Cola, Fanta en water geserveerd.

Er is ook een kindermenu beschikbaar met pasta al pomodoro, kip en geroosterde aardappelen en gelato al fiordilatte als dessert.

Prijzen

35 € voor het menu voor volwassenen
20 € voor het kindermenu
In geval van allergische reacties of als u de voorkeur geeft aan een vegetarische optie, geef dit dan door bij uw boeking!

Voor

Tijdens

Na

Algemene informatie

Het aperitivo wordt geserveerd om 19:30 uur en het diner begint om 20:00 uur.
Zorg dat je op tijd bent!
Voor de locatie van het diner zie hier!

Zeker zijn van een plekje aan tafel? Reserveer dan ruim voor aankomst uw diner, uiterlijk de zaterdag ervoor kunt u reserveren. Reserveren is verplicht!
Neem contact met ons op via e-mail: info@le-marche-explorer.com

Ciao, mijn naam is Monique!

Ik help je bij het vinden van de perfecte accommodatie voor je vakantie in Le Marche! Ik heb alle accommodaties op onze website bezocht en ken alle eigenaren persoonlijk zodat ik je kan adviseren welk vakantiehuis het beste bij je past.

Ook met al je vragen kun je bij mij terecht! Ik probeer binnen 24 uur contact met je op te nemen.

BOEK NU!