Menu
Het diner begint met een welkomstglas prosecco voor de volwassenen.
Dit wordt gevolgd door het voorgerecht van arista di maiale (varkenslende) met soja en maanzaad, gebakken ricotta met sapa (druivenmost) en gedroogd fruit, en bat-bot (Marokkaanse sandwich) met seizoensgroenten.
Daarna wordt er Vincisgrassi voorgeschoteld, een rode lasagne die typisch is voor de streek.
Als tweede is er 50 uur geroosterd varkensvlees met hun eigen vino cotto saus met een kant van geroosterde aardappelen.
Als toetje is er huisgemaakte tiramisu gevolgd door koffie.
Tijdens het diner wordt zowel witte en rode wijn als Coca Cola, Fanta en water geserveerd.
Er is ook een kindermenu beschikbaar met pasta al pomodoro, kip en geroosterde aardappelen en gelato al fiordilatte als dessert.
Prijzen
35 € voor het menu voor volwassenen
20 € voor het kindermenu
In geval van allergische reacties of als u de voorkeur geeft aan een vegetarische optie, geef dit dan door bij uw boeking!