Activiteiten in Le Marche

Kookcursus

COOKING COURSE

Leer typisch Italiaanse en Marchigiaanse gerechten maken

Wil je tijdens je vakantie in Le Marche een kookcursus volgen om de lekkerste Italiaanse en Marchigiaanse recepten te leren? Dat kan! Na een succesvolle kookcursus aan gasten van Le Marche Explorer in de villa die ze huurden hebben we met Cristina, een local chef, afgeproken dat ieder die het wil ook een kookcursus met haar kan doen.

Samen met Cristina stel je een menu samen met typisch Italiaanse en Marchigiaanse gerechten (voor- hoofden nagerecht). Uiteraard wordt het daarna ook opgegeten! Wanneer het niet op eigen locatie kan, dan kan Cristina ook een locatie regelen waar jullie samen de kneepjes van de Italiaanse en Marchigiaanse keuken leren! Of wil je samen met familie en/ of vrienden of een andere familie die op dezelfde locatie huurt de kookcursus volgen, dan kan dat natuurlijk ook!

Algemene informatie

Neem hiervoor direct contact op met chef Cristina via WhatsApp +39 329 621 6368. Je kunt dan samen met haar precies overleggen wat jullie willen leren koken en maken. Ben er wel snel bij zodat je niet teleurgesteld hoeft te worden dat ze volgeboekt is. Cristina spreekt perfect Engels en zal je vakantie in Le Marche nog onvergetelijker maken!

LE MARCHE EXPLORER

Wat onze klanten zeggen

Ciao, mijn naam is Monique!

Ik help je bij het vinden van de perfecte accommodatie voor je vakantie in Le Marche! Ik heb alle accommodaties op onze website bezocht en ken alle eigenaren persoonlijk zodat ik je kan adviseren welk vakantiehuis het beste bij je past.

Ook met al je vragen kun je bij mij terecht! Ik probeer binnen 24 uur contact met je op te nemen.

BOEK NU!