Activiteiten in Le Marche

Ballonvaren

ballooning in Le Marche
ballooning

Vlieg over de adembenemende landschappen van Le Marche

Terwijl je over het Marchigiani-landschap vliegt, zal je de glooiende heuvels, de Sibillini-bergen, de prachtige zee en de historische dorpjes ervaren! Vliegen over Le Marche in een heteluchtballon is als dagdromen. Er zijn geen seizoenen om in een heteluchtballon te vliegen, dus je kunt 12 maanden per jaar vliegen. Je vertrekt ‘s ochtends om de zonsopgang te zien. In tegenstelling tot wat je misschien denk, is het niet koud in een heteluchtballon, je moet alleen maar kleding dragen die geschikt is voor het seizoen.

De ballonvaartervaring bestaat uit: Ontmoeting op het startpunt, pilootbriefing met passagiers, opzetten van de ballon en de vlucht. Eenmaal geland, bieden we je graag een ontbijt of een aperitief aan met typische producten om samen te proosten en te vieren.

De prijs van de ballonvaart is ook inclusief: ballonvaart van ongeveer een uur, passagiersverzekering, assistentie grondpersoneel, doop van de vlucht met herinneringsperkament, versnapering met typische producten.

Algemene informatie

Het startpunt is Ripe San Ginesio (Macerata). Het is echter ook mogelijk om vanaf andere punten op te stijgen, bijvoorbeeld in de buurt van uw vakantieverblijf. Onze medewerkers zullen het gebied inspecteren om de geschiktheid ervan te beoordelen. We herinneren u eraan dat de ballonvaart altijd rekening moet houden met de weersomstandigheden. Het is de zorg van de piloot om alle beoordelingen te maken.

Vluchtduur: ongeveer 1 uur
De totale duur van de excursie: ongeveer 3 uur
De prijs begint vanaf € 199,- p.p. (exclusief koppeltour voor 2 personen, vanaf € 790,-)

Draag vrijetijds-/sportkleding met comfortabele schoenen. De temperatuur tijdens de vlucht is aangenamer dan op de grond, dus draag kleding die geschikt is voor het seizoen waarin je vliegt. De aanbevolen minimumleeftijd is 8 jaar en minimaal 120 centimeter lang voor kinderen. Minstens één volwassene moet minderjarigen begeleiden tijdens de hele ervaring. De ballonvaart wordt niet aanbevolen voor vrouwen die zwanger zijn of mensen die onlangs een ingrijpende operatie of blessure hebben ondergaan.

Neem contact met ons op via e-mail: info@le-marche-explorer.com

Ciao, mijn naam is Monique!

Ik help je bij het vinden van de perfecte accommodatie voor je vakantie in Le Marche! Ik heb alle accommodaties op onze website bezocht en ken alle eigenaren persoonlijk zodat ik je kan adviseren welk vakantiehuis het beste bij je past.

Ook met al je vragen kun je bij mij terecht! Ik probeer binnen 24 uur contact met je op te nemen.

BOEK NU!